Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Biofinity vs. Acuvue TruEye...

Biofinity vs. Acuvue TruEye kontaktlencse? TruEye vélemények? Többi lent.

Figyelt kérdés

Idáig Biofinity kontaktlencsét használtam, probléma nélkül. 1 hónapja Inertát szedek, ami kiszárítja a szemet is, ezért nincs most havi kontaktlencsém. 5 napos nyaralásra megyünk, tehát a strandra 1 napos Acuvue TruEye lencsét rendeltem. Ma betettem szemcsepp nélkül, de egy kicsit kellemetlen érzés volt. Olyan mintha nyomnák kívülről a szemem. Kivettem, és feltűnt, hogy elég száraz a lencse, és kicsit keményebb/vastagabb mint a Biofinity. Most vettem refresh szemcseppet kipróbálom majd azzal is.

Van valakinek hasonló tapasztalata a TruEye lencsével? Vagy a szemszáradás + az okozhatja hogy már vagy 2 hónapja nem viseltem lencsét?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2016. júl. 27. 10:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Gondolom nem egyezik a görbület sem, ezért rossz a szemednek, nyomja mivel nem passzol rá, ez nem tesz jót a szemnek. Semmi értelme strandon külön lencsét használni, lehet havit hordani ugyanúgy. A Biofinity egy jobb fajta lencse mint a TruEye, szóval inkább hord azt ami bevált eddig.
2016. júl. 27. 18:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy felváltva használtam a Biofinityt és az Avaira lencsét. Az TruEye mérete pont olyan mint az Avaira, amivel szintén nem volt gond. Tudom, hogy lehet használni a havi lencsét, de a pár napért felesleges megvennem egy dobozzal, ugyanis nem hordok lencsét a gyógyszer miatt, és ez még így lesz 9 hónapig, amíg tart a kúra. Ezért gondoltam az egynapos lencsére.
2016. júl. 28. 05:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!