Rosszul látok, de nem merek szólni anyunak. Nagyon hiú vagyok és a szemüveg. Az nagyon szar! Mit tegyek?
Menj el, semmibe sem kerül megnézetni. Maximum azt monják, hogy nem kell, de akkor sincs baj, sőt örülni kell neki. Az én anyám olyan, hogy főben járó bűnt követnék el azzal, hogy szemészetre akarok menni, holott születésemtől rossz a szemem, de eddig elvoltam szemüveg nélkül. Most rám haragszik, mert nem jó a Tescos szemüveg (különbözik jócdkán a két szemem), de magának 40.000-ért csináltatott olvasó szemüveget. A te anyukád nem lesz ilyen, normális ember megérti, hogy kell, nem ezen kell spórolni, simán megmondhatod, hogy mostanában nem látsz olyan jól, szeretnéd megnézetni.
Ott a KONTAKTLENCSE is, nekem is lesz. Én utáltam a szemüveget és borzalmasan áll rajtam, meg az egyik fülem feljebb van és ferde lesz. Milyen szerencsés vagyok...
Elmehetsz magad is a kórházba megnézetni, ez ingyenes, nem kell tudnia róla anyukádnak, ha nem akarod. Ha rossz a szemed, akkor megmutatod neki a papírt és elmentek egy optikába. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!