A TB miért nem támogatja a szemüveg készítését?
Azt megértem,hogy esztétikai dolgokat nem támogat a tb.
De a szemüveg az sajnos nem választás kérdése. Rengeteg embernek rossz a szeme.Erről nem tehetünk,muszáj szemüveg. Súlyos tízezreket kell ilyenkor kifizetni a lencséért.Ezt a tb miért nem támogatja ?
Nyilván a keretet fizesse a páciens.De a lencsét? Nekem elég gyenge a szemem és kötelező a vékonyítás stb.Nagyon drágák a lencsék.És amikor fél évente vagy évente romlik a szemem, az eléggé bosszantó.Semennyit nem segít az állam..
elsőnél a pont
kell a pénz a vezetőink marhaságaira (mindig az aktuáliséra)
most éppen stadionra meg kisvasútra
biztos van benne valami, sok embert érintene,sokba lenne.
én valami olyasmit találnék ki(hogy ne éljenek vele vissza) hogy csak akkor jár a támogatás,hogyha változott a dioptria. ellenben 5 évente lehetne újat csináltatni támogatással(addigra már el tud használódni a lencse).
sok mindent lehetne másképp, hadd ne soroljam...
de köztudott, hogy nem úgy kerülnek ezek döntési pozícióba, hogy mi van a fejében, hanem aszerint, hogy kinek a kije (megint csak oldaltól függetlenül)
Sajnos ez van, mi meg ha nem akarunk agyfa$zt kapni a morgolódásban, kénytelenek vagyunk lenyelni a sok sz*rt.
Sajnos kivették a támogatásból mert másra kell... ami nem minket szolgál.
Valóban nagyon drága és akinek nincs rá az így járt alapon vannak... Borzasztó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!