Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Kontaktlencse viselők segítség...

Kontaktlencse viselők segítségét kérném! (? )

Figyelt kérdés
2 hónapja van csak kontaktlencsém, az első ugye a próbalencse volt. Havi lencsém van, 3 pár egy csomagban. Az első párral (a próbalencsével) nem volt semmi gond, végig tudtam hordani, viszont a második 1 hét után megrepedt majdnem teljesen ketté, a harmadik szintén 2 nap után. Mit lehet ilyenkor tenni? Mással volt már ilyen? És erre vállalnak garanciát? Mert azért nem szívesen dobok ki ennyi pénzt az ablakon.

2016. aug. 17. 20:44
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
A körmöm az hosszú, de eddig is az volt, bár lehet hogy nem figyeltem eléggé. Viszont az első lencse után kaptam egy ajándék tokot barátnőmtől és az tényleg kisebb mint az előző. Akkor ez lehet a gond?
2016. aug. 19. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!