Mitol lehet hogy idonkent foltokban latok vagy mintha bele neztem volna a napba es mit tehetek ellene?
Velem is előfordul a dolog bár nem biztos hogy teljesen ugyan az a bajunk.(mongyuk èn se nő se terhes nem vagyok így nem tudom neked hogy jön le eggyes alkalmakkal)nálam hirtelen fekvèsből(nem alvásból) vagy hosszútábú ülèsből való felállásnál jelentkezik a dolgog kb 2-5 mp ig tart ès tompa nyomó fájdalmat èrzek a fejemben míg erre ez időre kb (90%) megvakulok aztán pik-pak kitisztul a kèp.
Èrdekessèg hogy amikor elsötètedik a látásom rengeteg aprócska 6 szöget látok kirajzolódni a feketesègben mint egy hálót kiváncsi vagyok hasonlókat tapasztalsz e mint èn nekem eggyèrtelműen az a gond hogy kiszáll a vèr a fejemből erre a pár másodpercecskère emiatt ugye a szemem se kapja meg a megfelelő ellátás addig amig a szívem vissza nem pumpálja. De èn konkrèt problèmát nem tapasztaltam ezzel kapcsolatban teljesen alkalomhoz köthető nem csak úgy random jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!