Szem bevérzése?
Tegnapi napon délelőtt munka közben (ülő munkát végzek) kimentem a mosdóba és rémülten tapasztaltam, hogy a bal szemgolyóm fele telibe vörös, tehát nem pár vörös ér látszódik, hanem full véres. Fájni nem fáj, megerőltetni sem erőltettem meg magam. Orvosnál voltam még tegnap délután aki megmérte a vérnyomásom ami 140/80 lett 70-es pulzussal. Izgultam eléggé, gondolom ez is befolyásolta a dolgot, de a békesség kedvéért holnap veszek egy készüléket és itthon is fogom mérni.
Az érdekes a dologban, hogy 4 éve végzek súlyzós edzéseket és az erőlködéstől soha nem pattant el egy ér, most viszont ücsörgés közben igen.
Szerintetek lehet köze ahhoz esetleg, hogy szombaton legénybúcsúban voltam és nagyon sokat sikerült innom (alapvetően egyáltalán nem iszom)? Ezen kívül más nem történt velem ami amúgy máskor ne történne.
Szerintetek lehetne valamivel gyorsítani a vér felszívódását? Az orvos felírt valami C vitamin tartalmú tablettát, de C vitamint alapból is szedek napi 1000mg-ot.
Kérdeztem a szemcseppet, azt mondta ez nem olyan amit a szemcsepp eltüntet. Gyakorlatilag olyan, mint a bőr alatti véraláfutás, csak a kötőhártya átlátszó teljesen ezért néz ki ilyen durván. Egyébként pont ilyen, mint ennek a srácnak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!