Nystagmusnak van olyan fajtája, hogy teljesen akarattól függő?
Figyelt kérdés
már ha egyáltalán így hívják ezt az esetet.
kiskoromtól kezdve tudom rezegtetni a szemeimet vízszintesen. jó lenne tudni, hogy ártalmas-e ha csinálom. kicsit elfáradnak tőle a szemeim, eddig még nem is erőltettem tovább.
2016. aug. 4. 18:56
1/3 anonim válasza:
Igen, van: eszerint a tanulmány ( [link] ) szerint a vizsgált népesség (Indiana egyetem 634 tanulója) 8%-a (52) volt képes önkéntes nystagmust produkálni.
Miért szeretnéd tudni, hogy ártalmas-e? Ha attól félsz, hogy ártalmas, akkor ne csináld. Vagy élvezetet okoz neked az, ha csinálod? Mert ha kényszeresen csinálod, akkor az már nem teljes mértékben akarattól függő ...
2/3 A kérdező kommentje:
nem kenyszeres, csak vicces csinalni. foleg zenere.
2016. aug. 8. 07:21
3/3 anonim válasza:
A "vicceskedést" is lehet kényszeresen csinálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!