Hogyan tuntessem el a szemem alatti lila/sotet karikakat?
Figyelt kérdés
(jobb szemem alatt nagyobb mint a bal) mar evek ota tart es nagyon latszodik. Nem olyan mint masoknak rosszabb annal. Nemtudom normalis ez e mivel 18 eves vagyok csak de mar ugy kb 2-3 eve tart ez. Otleteket kernek hogyan tudnam eltuntetni veglegesen oket! Vettem korrektort probalkoztam vele de nem sok sikerrel (nemtudom melyik a legjobb). Napi 8 pohar vizet iszok alszok eleget es csaladbol nincs senkinek ilyen csak nekem. Nagyon zavar nemtudom az okat es nemtudom mit tudnek tenni ellene. Barmilyen otletetek van tippeitek kerem irjatok le. Azon is gondolkoztam orvoshoz elmegyek vele. Mit tegyek?2016. júl. 23. 11:03
1/2 anonim válasza:
nekem is lila nagyon a szemem alatt, szerintem azert mert vashianyos vagyok. egy verkepet csinaltathatsz nyugodtan
youtuben van fent nagyon sok sminkelos video errol, piros szint szoktak rakenni, hogy kiusse a lilat, utana alapozo stb.
2/2 A kérdező kommentje:
koszi az otletet! Megyek csinaltatni verkepet
2016. júl. 23. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!