Szemüveg kéne játszáshoz és olvasáshoz?
Figyelt kérdés
Hát tegnap megfajdult a szemem sokat játszottam de nem annyira (az egyhuzamban letöltött játszsom rekordja 24 óra)
De tegnap szerintem csak egy 20 órát játszottam ráadásul tc ről és ez régebben volt velem mikor közelről játszottam de most messziről ! És lehet hogy szemüveg készítés e játszáara még olvasásra Tegnap a jobb szemem fájt erősebben és a bal egy kicsit gyengébben
2016. júl. 22. 08:21
1/2 A kérdező kommentje:
1000 boccs a helyesírás ért 3 oka is van
1 nagyon sietek
2 a gépem folyton félreírja
3 a a gyík nem engedett bekerakni (eddifpg ilyen nm volt) a mondatvégi írásjelet!
2016. júl. 22. 08:23
2/2 anonim válasza:
Szemüveg akkor kell ha rossz a látásod... de akkor is kell fél óránként szünetet tartani, felkelni, járkálni, gondolom ezt nem tartod be ezért fáj a szemed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!