Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Ha -0,5-ös szemüveg helyett...

Ha -0,5-ös szemüveg helyett -1est hordok, de csak olvasáshoz és suliba, hogy lássak is valamit, akkor lesz bajom?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy a doki -0,25 dioptriásat akart felírni. Mondom neki, hogy de hát azzal a lencsével ugyan olyan szarul látok...Akkor átírta 0,5-re, de az se jobb. Nem látok élesebben, erőltetem csak a szemem. Nem akarok 20 ennyimennyit kiadni egy szemüvegért, anya se engedi, de találtam egy olcsót, csak -1es. Próbáltam már olyat, egyik ismerősömét. Azzal élesen láttam. Ha olyat hordanék, mennyire rontaná a szemem?
2014. jan. 30. 17:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Figyi, 0.25-ről 1-re az nagyon nagy ugrás. Milyen géppel nézte meg a szemed?
2014. jan. 30. 20:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Elég sokféle vizsgálatot csinált, én már nem tudom. De tett be lencsét, akkor szóltam neki, hogy 0,25 nekem semmit nem csinál. Akkor tett be 0,5et de az se ér semmit. Mondta, hogy vegyem meg előbb ezt, aztán fél év után válthatok. De nem fogok 20ezret kiadni egy szemüvegért, olcsóbbat meg nem találtam a környéken ilyen kicsibe. most találtam egy használt 1est, azt szeretném megvenni.
2014. jan. 30. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!