Úszó foltok a látóteremben?
Ezen nem kell sírni, nem egy halálos betegség. Szépen eloszlik magától . Igaz, nem olyan hamar...
Nem tudom honnan az ismereted, de a szemészorvosom szerit ez nem igényel gyógyítást, és nem is kell kezelni sem. Lehet te többet tudsz.
Én 8 éve látom őket, húszas éveim közepén jöttek elő. Először bepánikoltam, orvostól orvosig mentem, nappali fényben nem akartam kimenni, hogy ne lássam őket, stb.
Ma már észre sem veszem őket. Kellett közel fél év nekem is, de olyan szinten megtanultam velük együtt élni, hogy már csak akkor látom őket, ha koncentrálok rájuk. Több van már, mint annak idején volt, de észre sem vettem, hogy mikor keletkeztek, stb.
Tudom, hogy nehéz, de tényleg meg lehet őket szokni, sőt, egy idő után az agy már nem is látja őket, csak ha rájuk gondolsz. Idő és türelem. ;)
Nekem is voltak ilyenek, de csak a világos égre nézve láttam őket, annyira nem volt zavaró. Úgy vettem észre, hogy mostanra egy kivételével eltűntek.
Nem tudom, számít-e, de egy ideje egészségesebb az étrendem és szoktam csukott szemmel napoztatni a szememet majdnem minden nap, amikor süt a nap. Persze lehet, hogy csak véletlen egybeesés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!