Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Teljesen bepirult a bal...

Teljesen bepirult a bal szemem, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Pontosabban ma délután egy erősebb ütés érte (baleset edzésen) közvetlenül a szemgolyómat. Akkor még nem látszódott semmi, de mostanra teljesen bepirult (véraláfutásnak tűnik) és egyre jobban fáj, és kezdek úgy látni vele, mint amikor nincs adás a tv-n és "hangyázik". Talán valamivel borogatni kéne, de ötletem sincs mivel, tudnátok segíteni?
2016. máj. 27. 22:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Te most szórakozni akarsz a látásoddal??? Menj vele orvoshoz!! De ha neked jó az élet fél szemmel én nem bánom :O
2016. máj. 27. 22:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem akarok szórakozni vele épp ezért írtam ki a kérdést hogy tegyek valami jót mert ilyenkor nem nagyon találok orvost :/ ügyeletről egy ilyen esettel elzavarnak
2016. máj. 27. 22:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem zavarnak el, azonnal menj ügyeletre, ez sürgős eset!
2016. máj. 28. 07:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Ügyeletre bármilyen problémával mehetsz.
2016. máj. 28. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!