Mit gondoltok a kancsal lányokról?
Fiúk-lányok véleményét vàrom.
Beletudnátok szeretni?
Kort és nemet írjatok:)
16/L
Életem első szerelme kicsit kancsal volt. Mint Barbra Streisand. Gyönyörű lány volt. Szerettem nagyon.
Valakinek nagyon jól áll a kancsalság, persze azért nem mindegy, hogy mennyire kancsal az illető. De nekem nem kizáró ok
21/F
ma 23:08
Tényleg 28 éves vagy? mert ha igen akkor elég ostoba lehetsz. Tudod van olyan kancsalság ami nem műthető, és ezt nem lehet igénytelenségnek nevezni.
Ja,és én nem vagyok kancsal nem azért írtam.. Csak butának tartom azokat akik szerint ez igénytelenség..
Én is az vagyok. Bele tudnék szeretni. :) Semmi köze semmihez. Így születtél ez ellen nem tudsz mit tenni.
"Általában elgondolkodom rajta miért nem műtteti meg magát."
Válasz: A műtét nem olyan egyszerű. Úgy látom semmit nem tudsz erről az egészről, gondolom nincs is ilyen problémád vagy sosem volt.
"NEm vagyok leszbikus, tehát nem tudnék beleszeretni. Azt gondolom elég nagy igénytelenség, pont annyira, mint akinek rohadnak a fogai és nem csináltatja meg. 28"
Valóban ostoba 28 éveshez képest. Azért ne hasonlítsunk össze egy genetikailag örökölhető betegséget ami csak gyermekkorban gyógyítható és utána már nem, a fogakkal. Ha rossz a fogad elmész és megcsinálják szépre. A szemedet nem tudják.
Már sok topikba leírtam az ilyen miért nem műtetted meg és az igénytelen embereknek ezt a dolgot, de akkor elírom megint.
A saját példámat hozom fel, mivel én is az vagyok. Olyanok meg ne kötekedjenek akiknek nincs és nem is volt ilyen problémájuk.
Ez nálam egy genetikai betegség amiről nem tehetek, úgyhogy fikázhatnak itt az emberek, de ez van. 22 éves vagyok. Még mikor egy éves voltam akkor nem voltak jók a szemészek és nem igazán csinálták jól a munkájukat így akkor nem gyóggyultam ki ebből a betegségből illetve szüleim is elhanyagolták. Mára már ez gyógyíthatatlan és folyamatosan szemüveget kell viselni. Szemüvegbe hál istennek nem látszik, kontaktlencsében sem! Úgyhogy ez jó dolog. A műtétről kapcsolatban: Én több orvost is kérdeztem, de ez csak kizárólag esztétikai műtét lenne. Ha sikerülne is a folyamat szemüveget konatklencsét ugyanúgy kell hordanom, tehát akkor felesleges a műtét. A műtét iszonyatos kockázatokkal járhat, szóval.. És nem biztos a siker! Az orvosok előre nem tudják meg mondani, hogy sikeres lesz-e vagy sem, hiszen ennél a szemműtétnél az izmokat fogják vágni. Nem lérezes és ilyen műtét. Ne, hogy azt higyjétek. Szike alá kell feküdni, mindezt altatás nélkül és mivel ezek olyan izmok, lehet hogy műtét után fél évig jó lesz a szemed és középre áll (eddig befelé ált). De mivel az izmokkal variáltak fél év múlva lehet kifele kancsalítás fog történni, ahol is megint mehetsz műtétre.. utána megint.. És ezt végtelenségig nem lehet csinálni. Ahogyan lehet, egy műtét az elején nem is elég lehet kell 2-3, hogy sikerüljön. És itt is kockázatok vannak. Szóval én nem ajánlom a műtétet és felesleges is. Amúgy meg A TB nem támogatja, mert ez csak esztétikai műtét. A mellnagyobbítást sem támogatja. Magánklinikán elég húzós ára van.
Kérdező azt javaslom, ha nagyon zavar téged, de szemüvegbe nem kancsalítasz, de szemüveget nem akarsz hordani, akkor kontaktlencsét írass fel magadnak és próbáld ki. Ha szemüvegben nincs kancsalítás akkor kontaktlencsében sem lesz. Butaság amit a neten írnak, hogy abban kancsalítani fogsz mert aszemed felszínén van. Nem fogsz. Ha szeretnéd képet is küldhetek. :) És itt viszont a kontaktlencse rákéynszeríti az izmokat, hogy a szemet középre huzzák, szóval hosszú távon sokkal jobb javulás érhető el, mint a műtéttel illetve talán a dioptriád is csökkenhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!