Üvegtesti homály 17 évesen. Valakinek van még?
Figyelt kérdés
Jelenleg 18,5 éves vagyok, 17 voltam amikor megjelent az első homályom, azóta sokkal több lett és nagyon kezdett zavarni. A szemorvos nem találta okát. És félek, hogy idővel jobban fog korlátozni a látásban. Van valaki akinek szintén fiatalon lett ez? Tanács, ötlet, tapasztalat, gyógyszer?2016. ápr. 18. 18:48
1/5 anonim válasza:
Én 21 vagyok, és kb. 4-5 éves korom óta van. Évek alatt több lett, de lényegesen nem változott.
Nincs rá gyógyszer. Megoldása műtéti. Lézerrel elpusztítják a homályokat, vagy pedig kiszívják az üvegtesi folyadékot, majd feltöltik fiziológiás sóoldattal. Legalábbis én így tudom.
2/5 Molyember válasza:
El szokott múlni magától, csak marha lassan.
3/5 A kérdező kommentje:
Nekem egyre több van...
2016. ápr. 18. 21:30
4/5 anonim válasza:
Nekem is gyerekkorom óta vannak, de nem lett több. Műtétet említettek egyszer erre, de mivel engem szerencsére nem zavar, marad így. Gyógyszer nincs rá.
5/5 Szab29 válasza:
Idén februar végén ugy kelltem fel reggel hogy a ball szememmel kb 10 szurke uszkalo foltot lattam.kb elment az eletkedvem!!3 szemesznel voltam.Szerencsere semmi baja a szememnek eles lato vagyok.a dokik azt mondtak kollagen rost osszecsapzodas es azert kezdtem latni mert beusztak eppen a latomezobe!ezelott is ott lehettek csak eddig nem lattam.egy het mulva elkezdtem minden reggel este granatalma levet inni 1deci reggel 1 deci este.mellette masfel sargarepa 12percig fozve mindennap,plusz vitasight spray ami uj nevet kapott vitamist optic plusz,amiben kollagenrost osszecsapzodas elleni szer van.reggel este 2x2 fujas.na most ott tart a dolog 2 es fel honap alatt h a 10bol kb 5ot latok van hogy 2ot!!ball oldalt lattam egy borzaszto nagyot ami nagyon zavart azon ma szinte teljesen atlattam mar szivodik felfele.ja!!es multheten delbe tunt fel hogy nemlatok egyetsem😂utana megint elkezdtem latbi parat de ha mar szurkulet van semmi!eleinte meg szinte este is lattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!