Hogyan tisztítod a szemüveged?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 8. 12:19
1/8 anonim válasza:
Erre tervezett alkoholos törlővel. Olyan mint a papírzsepi.Egyszer átmegyek rajta és patyolat tiszta.
2/8 anonim válasza:
Semmi extra, vizet engedek a lecsére azt törölközővel letörlöm.
3/8 anonim válasza:
Az optikusom szerint, langyos, enyhén mosószeres vízben megmosom, majd pelenkával ( vagy hasonló anyagból készült) törlőkendővel áttörlöm...
4/8 anonim válasza:
Viráglocsolóból szoktam ráfújni vizet és szemüvegtörlő-kendővel áttisztítom.
5/8 anonim válasza:
Én alkoholos törlővel. Söröklözővel nem jó törölni, mert karcolódik és nagyon gyorsan tönkremegy. Az alkoholos bevált. Bár néha kell 2-3db egy tisztításra. Nem is karcolódik tőle. Bár már karcos a szemüvegem, de hát 7 éve meg van már szóval. :) Azzal bírja és tiszta is lesz.
6/8 anonim válasza:
Hát, a nagyon gyorsan az 10+ év...
7/8 anonim válasza:
Én vizet engedek rá és letörlöm szemüvegtörlő kendővel, amit a tokban tartok. Van még egy kis fújókás szemüvegtisztító folyadékom, de azt csak akkor használom, ha a víz valamit nehezen visz le. Két pici gyerekem van és gyakran rámarkolnak.
8/8 anonim válasza:
Egyszerű!
Vizet engedek rá, a két lencsére pici szappan, elkenem, majd lemosom, törölközővel megtörlöm. És a kendővel, amit adnal hozzá újra áttötlöm. A végeredmény egy patyolat tiszta szemüveg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!