Cicumicaa kérdése:
A pupillámról lenne szó? A többi lent
Figyelt kérdés
Nyáron,amikor nagy fény van kint kint vagyok sokat és szűkül a pupillám,és amikor bemegyek és tágul a pupillám akkor fura valamit látok a szememnél egy kb fél percre amég tágul a pupillám. Ez normális/természetes? Nektek is szokott ez lenni? Köszönöm a válaszokat! 15/l2016. ápr. 1. 18:59
1/3 A kérdező kommentje:
SÜRGŐS LENNE!!
2016. ápr. 1. 19:48
2/3 anonim válasza:
A pupilla fényre össze megy, sötétbe össze húzódik. Ez normális. Orvosok is így nézik a pupillád. Tudod a lámpát amikor a szemed előtt elviszik. Az, hogy mit látsz konkrétan nem tudom. Ha aggódsz keress fel egy szemész szakorvost.
3/3 anonim válasza:
Miért ne lenne normális? A pupilla erre való :) Nekem is szokott olyan lenni, hogy pl. télen a nagy fehérségből bemegyek a sötét házba és várnom kell egy kicsit mire kitágul a pupillám, hpgy lássak valamit. Ez teljesen természetes, nem kell aggódni :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!