-25os szemuveget erdemes kivaltani? Bov lent.
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy rengeteget faj a fejem. A vernyomasom rendben van sok vizet iszom rendesen eszem alszom. Arra gondoltam hogy a szememmel lesz valami ezert elmentem vizsgalatra. Ha nem fejfajassal kelek akkor este kezd el fajni ha a sotetben a kezembe veszem a telefont bemegyek egy boltba.. A munkahelyemen nagyon eros neon feny van gondolom ez se tul egezseges.ha olvasok egy ido utan rosszabbul latok osszefolynak a betuk, tudok olvasni de zavaro. Allitolag a szemem jo. Csak -0.25 ost irtak fel olvasas melle. Olvastam hogy ez annyira gyenge hogy tobbet arthat mint hasznal.. Adjatok tanacsot legyszi.
22/L
2016. márc. 24. 17:37
11/13 anonim válasza:
Ennek nagyon örülök, sajnos van ismerősöm, aki ilyenkor egyből diagnosztizálja magán az első Google találatot, azért írtam, biztos ami biztos :)
12/13 A kérdező kommentje:
Hat igen, sok embernek ez az elso..:/ en inkabb utanan nezek alaposan, hogy ne stresszeljem magam feleslegesen..ma voltam dokinal aki kozolte hogy szedjem a gyogyszert es ennyi.
2016. márc. 25. 12:02
13/13 A kérdező kommentje:
Biztos normalis hogy naponta veszek be fajdalomcsillapitot. -.- es ha 2 het mulva se valtotik menjek vissza.. Hat meglatjuk :/
2016. márc. 25. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!