Lehetséges leszoktatni valakit a gyógyszerfüggőségről?
Igen, ha ő is akarja akkor le lehet. Nekem is volt ilyen sajnos családba. De ő is le akart szokni persze csak mikor tiszta volt ritkán akkor ismerte be egyébként nem...
Próbáld megbeszélni vele tudok egy helyet ahol nekünk sikerült.
Nagykállón van egy ilyen ambulancia én nagyon ajánlom ezt mert mi is megpróbáltunk előtte mindent sajnos semmi eredmény nem volt csak itt. És azóta is Tiszta már 5éve!:)
Remélem segítettem.
Ha bármi érdekel kérdezz nyugodtan
mert az a gond, hogy nem CSAK gyógyszerfüggő, hanem kombinált, de engem ez aggaszt a legjobban. ha ezt az egyet ki tudná iktatni, már sokkal jobb lenne a helyzet.
az a baj, hogy pszichiáter írja fel neki az altatót, nyugtatót, sőt néha a háziorvostól is kap receptet csakúgy..a gyógyszertárban is simán kiadják előre, hogy majd később hozza a receptet, szóval kicsit tehetetlennek érzem magam. ő meg tisztában van vele, hogy ez vissza fog ütni, de 'nem tud nélküle elaludni', és mondta, hogy megpróbálja csökkenteni, de akárhogy kérem, próbálom segíteni, nincs meg az igazi elhatározás, helyette meg nem tudok leszokni.
budapesten nem tudtok valamilyen klinikát?
egyébként köszönöm a válaszokat, jó tudni, hogy valakinek sikerült!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!