Ha elmérik a szemet és nem lesz jó a szemüveg, mert nagyon erős, akkor visszavihetem, csinálnak vele valamit?
Természetesen reklamálhatsz. Nekem most pl. a fogpótlásom nem lett jó, túl magas, és igen is visszamegyek korrigáltatni, nehogy már egész hátralévő életemben összekoccanjon a fogam rágás közben és még fizettem is ezért. Te meg szédülj és még tovább romoljon a szemed egy rossz lencsétől.
Viszont van olyan is, amikor a megfelelő dioptria az első napokban tényleg kicsit erősnek tűnik, mert megszoktad a homályos látást.
Én a fogammal vártam kb. egy hetet, mert tartós foghiány után furcsának tűnik, hogy újra van ott valami. Az orvos is mondta, hogy várjak egy hetet, és nyugodtan menjek vissza, ha még akkor is kényelmetlennek találom.
Szerintem ha csak egy-két napja viseled, lehet erősnek tűnik, de ha nem bírod megszokni, és nem is látsz rendesen, akkor menj vissza.
szia, ne haragudj de h reklamalhatnal, elöre megbeszelitek, hanyas felprobalod, ha erös, akkor akkor kell szólnod, nem miutan betettek a lecsét becsiszoltak!!
ilyen nincs h elmerik!
most voltunk a lanyomnak üveget csinaltatni, es próbalencset is adtak rá, h milyen erös lesz a lencse jó lesz?megfelel?
30 ropi egy lencse aza minimum, ha nem jó, nem hiszem h az optikus önköltsegen fog varialgatni.
Mi az, hogy a tényleges értéket? Ezt nem értem!!
Nekem az egyik szemem mindig egy fél dioptriával gyengébb mint a másik és az szerint készít lencsét. Korábban kontaktlencsét is hordtam, ott is figyelnem kellett ,hogy melyiket melyikbe teszem, mert nem volt egyforma.
Úgy érted, hogy a mostani átlagolt???
Hát ilyen nagy különbség miatt a fene tudja....
kérdezz meg több orvost, vagy optikust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!