Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mit csináljak ha nem tudom...

Mit csináljak ha nem tudom kinyitni a szemem?

Figyelt kérdés
Ma reggel mikor felkeltem csak félig tudtam kinyitni a szemem. Próbáltam jegelni, de nem műkődik...

2016. febr. 6. 13:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Duzzadt? Egyáltalán nem? Mindkettő? Allergiás vagy valamire? Menzeszed meg fog jönni / megjött? Vese- szívbetegség? Piros / gyulladt?
2016. febr. 6. 14:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Javult reggel óta? Egyáltalán nem?
2016. febr. 6. 14:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem duzzadt vagy gennyes, alergiám csak a porra van, de attól tűszőgők és reggel óta semmi nem változott
2016. febr. 6. 14:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Mivel semmi nem változott reggel óta, ezért érdemes lenne orvosnak megmutatni, de még ma. Igaz, nem gyulladt, nem duzzadt, de akkor is lehet ez súlyosabb betegség tünete is. Mondjuk azt nem írtad, romlott-e a látásod (és nem csak azért, mert félig tudod kinyitni).

Ha közel van az ügyelet és el tudsz menni, akkor tedd meg. Ha nem, akkor taxi vagy kérj baráti segítséget, hogy autóval elvigyenek.

Ha ez sem lehetséges, akkor hívd fel az ügyeletet, mondd el a panaszodat, ott úgyis kérdezni fognak még pár dolgot és eldöntik, kimenjenek-e hozzád, te menj be hozzájuk vagy ez átmeneti állapot lehet és nem kell orvoshoz menned.

2016. febr. 6. 14:32
 5/7 A kérdező kommentje:
A látásom már amúgy is rossz, de nem észleltem különmbséget
2016. febr. 6. 15:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, hogy mi az oka. Irány a szemészet.
2016. febr. 6. 23:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Én el akarok menni, de még túl fiatal vagyok hogy egyedűl menjek az orvoshoz (mármint egyedül nem fogadnának). Anyukám szerint csak beképzelem, hogy probléma is lehet, mert ő biztos benne hogy pár nap mulva elmúlik.
2016. febr. 7. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!