Baj lehet, ha reggelente annyira kiszárad a kontaktlencsétől a szemem, hogy nem bírom kinyitni?
Nagyon vörös szokott lenni, és tényleg, épphogy résnyire ki tudom nyitni, aztán mikor megmosom az arcom, akkor szokott helyreállni.
A másik, azt vettem észre, hogy megkeményedik reggelre – gondolom, ez a szárazságával van összefüggésben.
Csak akkor tapasztalom ezeket, amikor kevesebbet alszom a kelleténél, hétvégén soha.
ha alvashoz kiveszed,akkor nem értem? hogyhogy reggelre kemenyedik meg?
vagy nehéz berakni?
amúgy probald ki a műkönnyet:) nekem segített
Betanításkor figyelmeztettek, hogy semmilyen körülmények között ne maradjon bent a lencse alvásnál, erre mindig figyeltem, még nem fordult elő.
Nem tudom, miért. Egyszerűen csak érzem, ha megnyomkodom, hogy keményebb, mint amilyen szokott lenni napközben.
Ajánlanám a Visine Classic szemcseppet :) Miután kivetted a lencsét csöppents mind2 szemedbe :) ha lencse kivétel után több mint 1 órával fekszel le, akkor lefekvés előtt is cseppents :) Reggel ébredés után, lencserakás előtt negyed órával is csöppents :)
Vörösség elmúlik :)
GenTeal műkönnyet ajánlanám még :) Lehet hogy kiszárad a szemed, akkor csöppents abból is :) Azt úgy is lehet ha bent van a lencse :)
A lencsét lefekvés előtt 1-2 órával szoktam kivenni, betenni pedig felkelés után kb. 5 perccel.
Szoktam csepegtetni a kontaktlencse-folyadékból (nekem azt mondták, az is jó, mivel tartalmaz műkönnyt), de azt napközben szoktam, mikor érzem, hogy kicsit már száraz.
Biofinity – úgy tudom, ez nagyon jó márka.
Szia
En is Biofinity-t hasznalok es en azt hallottam,hogy az az egyik legjobb lencse, amit elmeletileg akar ejjel-nappal lehetne hordani-termeszetesen estere en is kiveszem. Erdekes hogy nekem is van hogy reggel, mikor felkelek piros a szemem...de nem faj. Legyakrabban lefekves elott3-4 oraval kiveszem es reggel altalabn ebredes utana negyed ora husz preccel rakom be. Altalaban utana elmulik a pirossag. Orvos megvizsgalta, de nalam minden ok. En 'Clensi' kontaktlencsea mulonnyet csepegtetek be reggel, ill amikor szukseg van ra, valamint OptiFree Replenish-t hasznalok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!