Van olyan, akinek lézeres szemműtét után kisebb mértékben ugyan, de elkezdett romlani a szeme?!
1 éve voltam az egyik, legnagyobb tapasztalattal rendelkező és legmegbízhatóbb cégnél lézerkezelésen. Mindkét szememen PRK beavatkozást hajtottak végre (B: -4.00 D, J:-4.25 D)
1 évvel a beavatkozás után -0.5 D maradt mindkét szemen, holott a beavatkozás előtt írásba adták nekem, hogy 100%-os lesz a szemem, nem kell szemüveget viselnem többé távollátáshoz. Erre most feles a szemem, és esti vezetéshez, valamint esti filmezéshez, mozizáshoz szükség lenne!
Valaki van ugyanebben a helyzetben? Tapasztalatokat és véleményeket várok lehetőleg hozzáértőktől, és lézerkezelésen átesettektől!
Bocsi, de mi az hogy leg megbizhatobb cég ?? Általában klinikán, korházban csinálnak ilyet és nem cégek, akiknek csak esetleg hasznuk van és nem tudásuk.
Nálunk van lehetöség a szem klinikán lézeres mütétre. Kolleganömnek teljesen meggyogyult mindkét szeme, anyosomnak tavaly csinálták lézerrel sokkal, de sokkal jobban lát vele ( eddig majdcsak nem látott egyik szemére ) az olvaso szemüvegét sem kell felvenni.
Tehát nekem nincs saját tapasztalatom, de több ismerösömnek volt "hasonlo" ha lehet igy mondani.
Hol csináltattad ?
Amugy azt hozzá kell tenni, nálunk is elmondják, hogy nem 100 % , de általában bejön 95 % ban a dolog
Minden magán klinika egy CÉG, ezt tudnod kell! :)
Nekem csinálták, de 100% helyett, "csak" 90%-ot értek el, és úgy veszem észre, szürkületben egyre rosszabb! Már megkerestem a klinikát, s megbeszélem az instrukciókat a továbbiakról!
ÉS azt lehet tudni, melyik klinika végezte a műtétet, és mikor?
Sajnos én is kisebb mértékű romlást érzékelek, s emiatt felmerült a kérdés bennem! Köszönöm előre is őszinte válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!