Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Megcsapta a forró gőz a...

Megcsapta a forró gőz a szememet, mennyire veszélyes?

Figyelt kérdés
Nemrég lekapcsoltam a sütőt, de fura szagot éreztem a sütés alatt, ezért miután lekapcsoltam rögtön ki is nyitottam az ajtaját, hogy megszagoljam, vajon sült húsnak van-e ilyen illata, és sajnos felé hajoltam a nyitott sütő ajtajának, eléggé közel. A szememet becsuktam, de sajnos így is eléggé megcsapta az arcomat a kiáramló gőz, és jobb oldalon a szemem felső részénél (jobb sarkánál) és a szemöldökömnél eléggé éreztem a forróságot. Azonnal elkaptam a fejemet, de ennyi is elég volt, hogy a jobb szememnél bedagadjon a felső szemhéjam, hideg vízzel többször mostam, mégis be van még dagadva (kb. fél órája). Alig fáj a szemhéjam, viszont sajnos a szemem sarka is fáj egy kicsit, rendesen látok, de olyan mintha valami csípné a szememet, sokat pislogok. Egy kicsit aggódom, hogy eshetett-e valami bajom. Járt már valaki így, mit csináljak? Keressem fel vele a szemészetet?
2015. dec. 26. 01:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Valószínűleg csak jelentéktelen mikrosérülések, illetve irritáció, de én a helyedben azért felkeresném őket.
2015. dec. 26. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!