Mitől húzódik és fáj a szem távolbanézéskor, mozgatásakor?
Figyelt kérdés
Közelre nézve semmi,igaz sokat nézek közelre (olvasás,monitor), de eddig nem volt vele gond. A napokban furcsa volt a szemem,mintha nem tudna fókuszálni, most meg ha messzire nézek,fáj és mint mikor sötétben vagyunk, meregetem és húzódik ha mozgatom. Mitől van? Van szemüvegem, de ne mtűnik fel benne, hogy rosszabbul látnék2015. nov. 24. 20:52
1/3 anonim válasza:
Menj szemészetre ha fáj a szemed, ez nem normális dolog, nekem akkor fájt párszor amikor lázas, influenzás beteg voltam.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi. Meg vagyok fázva én is,lehet akkor hogy attól van? Mert olvastam ilyen rémségeseket is hogy látóideggyulladás meg ilyenek,de annak más tünete is van vajon? Szóval nem romlik el a látás egyik pillanatról a másikra hirtelen attól még?
2015. nov. 25. 20:03
3/3 anonim válasza:
Ha influenzás vagyok, akkor mindig fáj a szemgolyóm ha mozgatom a szemem, de ez 1-2 nap. azután elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!