Kontaktlencse SOS tárolása folyadek nelkul?
Az lenne a kérdésem,hogy ma vettem havi kontaktlencset(Iwear oxygen),és ugye a próbalencsét megkaptam(eddig napi lencset hasznaltam,szinten Iwear),de ezt nem kalkulaltam bele,hogy ez egy honapos lencse "plusszba"amit vettem. Kb 2hete elore megvettem hozza a folyadekot-tartot,de azt nem is hoztam magammal(ma este mamameknal alszom),gyanitva hogy,este eldobom,reggel pedig beteszek egy napit,mert megyek vezetni(oktatas). Nem tudna esetleg valami tanácsot adni,hogy hogyan tudnam "megmenteni" ezt a lencset,ami most meg benne van a szemembe? Esetleg felbontanam a napit(azt kidobnam),es a helyere betennem ami most van benne,havit? Kb 7oran keresztul kene tarolni. Vagy ha benne aludnek(tudom nem ajanlatos,felek is tole) akkor az nagy problema lenne?-Holnap mar el tudnam rakni folyadekba.
Bocsi a szovegert,csak egy tanacsadonak irtam ezt,es nem irtam mar at :)
Koszi elore is! :)
Patrik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!