Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Rendelt kontaktlencse?

Rendelt kontaktlencse?

Figyelt kérdés
Az internetről rendelt kontaktlencse olyan folyadékban érkezik meg, amit egyébként pluszba hozzá kell venni? Annyi a lényeg hogy egy egynapos kontaktlencsét rendeltem halloweenra (és erre az egy alkalomra nem szeretnék több ezerért kontaktlencse folyadékot venni..) szóval úgy is betehetem a lencsét hogy csak abba a folyadékba volt amibe meg érkezett? Van különbség? :)
2015. okt. 26. 21:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Még nem igazán nézegettem, de az tuti, hogy hasonló. Mivel a vett folyadék az pár hét alatt elveszti hatását, a tasakba lévő viszont tartósabb. De ugyan úgy szerintem ilyen fertőtlenítő hatású folyadék, így kárt biztos nem okozhat, én is volt, hogy átmosás nélkül tettem be. Ha jól emlékszem(lehet nem az miatt volt), kicsit jobban iritálta a szemem eleinte, amíg ki nem könnyezed, utána tökéletes lesz
2015. okt. 26. 21:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Ugyanaz a folyadék.
2015. okt. 27. 09:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Az egy naposhoz amúgy sem szokott senki használni.

Ebből a szempontból nyugodtan használhatod a lencsét.

Az jobban aggasztana a helyedben, hogy nem volt illesztve a szemedre...

2015. okt. 27. 09:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm a hasznos válaszokat! :) ment a zöld kéz :)
2015. okt. 27. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!