Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Égő érzés a szemben. Mitől lehet?

Égő érzés a szemben. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Már Egy éve időnként szokott fájni a szemem. Fogalmam sincs mitől lehet, már voltam több helyen de konkrétan sehol sem tudták megmondani mi lehet az ok. Egyik azt mondta allergia lehet, másik hogy nem iszok eleget. Szemfolyadék mintát is vettek de abból azt mondták nem találtak semmi bajt. Amióta mondták többet iszok, csak annyi változást érzékeltem hogy többet jártam WC-re. Van hogy több napig nem fáj és néha több napig fáj. Amikor barátnőmmel együtt alszok, mindig fáj, akkor is ha nem szeretkezünk. Október 3-an volt az első és körülbelül azóta vannak szem fájdalmaim. Legyetek szívesek segítsetek, szörnyű hogy nem tudom mi a baja a szememnek :(

2015. okt. 25. 21:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Feltehetően szemész orvosnál voltál. Ha ő nem tudott mit mondani, akkor mi utcai járókelők, hogyan tudnánk. A tüneteket sem írod le pontosan, szabatosa. A szem egy összetett szerv. Többféle szövet alkotja, nem írod, hogy az érzés mely részen jelentkezik: a kötőszövetnél, a szem belsejében, nyomásszerű érzés lép-e fel stb.
2015. okt. 25. 21:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat, ha nem volt egyértelmű, de csak a szemem (a szemgolyóm, annak a felülete) ég. Semmi nyomó érzés csak ég. Ennyi. Gondoltam hátha valakinek volt már ilyen, egy próbát megér, elég rossz érzés hogy bármit csinálok fáj.
2015. okt. 26. 11:50
 3/4 HackeR_BananA válasza:
Lehet hogy ki van száradva. Próbáld ki a szemcseppet.
2015. okt. 26. 18:26
 4/4 anonim válasza:
Hali! Hogy vagy mostanában?
2022. jún. 23. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!