Mitől lehet, hogy néha kihullik a szempillám, ugyanazon a kb 3 mm-es szakaszon?
Figyelt kérdés
A bal alsó szemhéjamnál néha kihullanak a szempillák, mindig ugyanazon a kb 2-3 mm-es részen. De aztán visszanő és hónapokig semmi baja, aztán megint eltűnnek. Mitől lehet?2015. okt. 21. 13:56
1/4 anonim válasza:
Attól, hogy a szempillák is hullanak, és helyettük új nő. Logika hol van??? Vagy esetleg Google?
2/4 A kérdező kommentje:
De mindig csak ugyanazon a pici szakaszon???
Képzeld, azt én is tudom, hogy cserélődik a szempilla, ugyanúgy mint a haj, de ez már feltűnően eltűnik mindig ugyanott.
Köszi az építő jellegű hozzászólást...
2015. okt. 22. 10:15
3/4 anonim válasza:
lehet, hogy egyszer véletlen megsérült az a szakasz, akár túl erősen "vakartad" vagy bármi, és most gyengébbek ott a szempilla hagymái. nekem is ez van az egyik szememnél, mert egyszer egy nagyon rossz spirált használtam és csak úgy tudtam leszedni, hogy szó szerint le kellett húznom egy részről. azóta ott ilyen
4/4 A kérdező kommentje:
Az lehet... Köszönöm!
2015. nov. 3. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!