Mit tehetek ebben az esetben?
Nemrég megszűnt a munkahelyem, én pedig, mint jó álláskereső, neki is álltam új után nézelődni. Szerencsére, elég sok munkalehetőség van a környéken, három is akadt, mindhárom állás esetén eljutottam az orvosi alkalmassági vizsgálatig, ahol azonban elbuktam, mert tompalátó vagyok, és a másik szemem is csak 35-40%-os. Tudtam, hogy nem lesz egyszerű, hiszen a korábbi munkahelyemen is csak azért engedett át az orvos, mert születésem óta ilyen a szemem, és jóindulatú volt. Azt azonban sosem gondoltam volna, hogy háromból három nem fog sikerülni... Ami igazán felháborít, és egyben elkeserít is, hogy munkához nem látok, de ahhoz meg igen, hogy valamiféle kedvezményt kapjak... Ilyenkor mi a teendő? Kaphatnék valamiféle támogatást,ha orvosi igazolással tudom alátámasztani azt, hogy a látásom a kizáró ok? Tudom, ott a közmunka, bevállalom, ha sehova se vesznek fel, de életem végéig nem szeretnék ott dolgozni...
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!