Mit tehetek ebben az esetben, hol jelenthetem?
Figyelt kérdés
Az utcánkban közel hozzánk van egy elhagyatott telek ahol évek óta nem lakik senki és tele van bolhákkal, a macskák állandóan tele vannak bolhával illetve már az is megpakol velük aki elmegy a járdán... Hova fordulhatok ebben az esetben?2015. júl. 3. 21:01
2/6 anonim válasza:
A bolha nem él meg önmagában. Köztes állatra van szüksége. Lehet egér, patkány, kóbor cica, vagy kutyus. Sztem nem fognak tenni semmit, mert nincs is mit tenni. Ha nem tetszik, ne járj arra.
3/6 A kérdező kommentje:
ó dehogynem él meg, mentem már be olyan ólba ahol homok volt a talaj és legalább fél évig nem volt egy állat sem, és úgy jöttem ki hogy majdnem derékig fekete voltam a bolháktól...
2015. júl. 3. 22:17
4/6 anonim válasza:
A bolha nem el meg gazda nekul, az olas mesevel mast etess!
5/6 A kérdező kommentje:
Akkor te még nem láttál bolhát...
2015. júl. 4. 19:22
6/6 A kérdező kommentje:
Száraz helyen 4-5 évig is megél táplálék nélkül...
2015. júl. 4. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!