Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mi jó irritált szemre?

Mi jó irritált szemre?

Figyelt kérdés
Úgy másfél hete be volt gyulladva, egy-két napig gennyes is volt, aztán ez elmúlt, de még mindig érzékeny, irritáltnak érzem. Mintha erőltetném (pedig nem). Jelenleg csak műkönnyet csöpögtetek, mert van egy szemszárazsági problémám régóta, amit eddig ez rendben tartott, de most nem nagyon segít. Kamilla irritálja. Valami egyéb tipp, ami jót tenne neki? (Addig, amíg eljutok a szemészhez, ami most per pillanat nem egyszerű nekem.)
2015. okt. 7. 16:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Mindenképpen szemorvos által felírt szemcsepp kellene, de nekem nemrégiben a gyulladt szememre jó volt a hideg vizes borogatás is. Csukott szememre tettem bevizezett vattapamacsot 10-10 percre párszor és elmulasztotta másnap reggelre a gyulladást.
2015. okt. 7. 16:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Én is így borogattam, míg gyulladt volt. Akkor megpróbálom most is, köszi. Ha valakinek van még más tippje, szívesen fogadom azt is.
2015. okt. 7. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!