Ti mennyire hisztek a lézeres szemműtétek sikerében?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Nagyon érdekel a válasz.
Szemüveges vagyok 7 éve, viszont ha felnövök már nem szeretném hordani, de a kontaktlencsét nem bírja a szemem.
Normális válaszokat várok.
16/L
2015. okt. 1. 20:34
1/7 anonim válasza:
Én félek tőle, inkább hordom a szemüveget.
2/7 anonim válasza:
Az egyik legbiztonságosabb orvosi, műtéti beavatkozás. 95%-os sikeraránnyal... Miért nem olvasom utána a dolognak, minthogy itt kérdezed meg? Sok ismerősömnek volt már műtétje és azóta sem hordanak szemüveget.
3/7 anonim válasza:
No épp a 95 % miatt félek, mi van ha én leszek benne az 5 %-ban.
4/7 anonim válasza:
Azon mit nem értettél, hogy a legbiztonságosabb? Nagyobb az esélye, hogy elütnek az utcán, minthogy sikertelen legyen a szemműtét. Ha pedig sikertelen lenne, akkor díjmentesen csinálnak még egy műtétet. A sikertelenen pedig azt értsd, hogy nem lesz éles a látásod.
5/7 Jász Dóra válasza:
Sza!
Én 1 éve szerettem volna meg mütettni a szemem sajnos, nem lehet, mert a vizsgálatok során kiderült, hogy nem tudják 100 % -ban garantálni, hogy sikerülni fog !
Bátran menj bele!!Nem vesztesz vele semmit!
6/7 anonim válasza:
ha nem sikerült okoznak kárt ha igen ne menj bele
7/7 anonim válasza:
Az 5% sikertelenségi arány brutálmagas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!