Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » El tudok olvasni szinte bármi...

El tudok olvasni szinte bármi de homályosan és elmosódottan. Szerintetek kéne szemüveg?

Figyelt kérdés

Angliában élek egy pici faluban ahonnan a legközelebbi hely ahol meg tudják nézni a szemem elég messze van és egy egész szabadnapom rámenne ráadásul a közlekedés sem olcsó. Bér ingyen lenne a szemüveg és a vizsgálat is mert önkéntes vagyok de feleslegesen nem szeretném megjárni az utat.

Esténként már zavaró annyira elmosódott, de napközben észre sem veszem. Meg napközben néha. Nem tudom mitől függ.

Kéne szemüveg, vagy nem biztos hogy fogja ajánlani?

2015. szept. 23. 14:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezt így a távolból honnan tudnánk megállapítani, el kell menned szemészetre, hogy megnézzék szemüveg kell-e, vagy a szemeddel van valami más gond.

Nappali fénynél én is látok jól, de félhomályban, lámpánál pl kell a szemüveg.

2015. szept. 23. 14:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Az, hogy kell e szemüveg hogy függ össze azzal, hogy nem vagy analfabéta?
2015. szept. 23. 15:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Kellene már a szemüveg, mivel elérted a szemed alkalmazkodóképességének határát.
2015. szept. 23. 16:24
 4/4 A kérdező kommentje:
A napnak több részében nagyon jó! A legtávolabbi kis szöveget is elolvasom de máskor nem. Most pl. egyik szemem közelre rosszabb a másik meg távolabbra. Na mindegy. Megnézetem. Kösziii
2015. szept. 23. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!