Gabii21 kérdése:
Mitől fáj a bal szemhéjam? Már vagy 2 napja fáj, és nem tudk rájönni, mitől. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
2015. szept. 19. 09:48
2/7 Titusztitusz válasza:
Lehet hogy sokat alszol hason, és így dörzsőlődik a szemhéjad a párnán, amitöl egy idő után begyullad a szemhéjad...Ez gyakori ok szokott lenni az ilyesmire...
3/7 A kérdező kommentje:
igenn, eleg sokat alszok hason, es pont azon az oldalon van a fejem amelyiken van. de felek hogy arpa, az is lehetseges?
amugy 17/L
2015. szept. 19. 17:04
4/7 anonim válasza:
Hát énis szoktam feküdni hason, de ez miatt még sosem fájt a szemhéjam. Szerintem is árpa, nincs egy picikét bedagadva a szemhéjadnál? :)
5/7 anonim válasza:
Előző vagyok még mindig. Menj el patikába és kérj erre való szemcseppet, vagy borogassad kamillateával. 1-2 nap alatt helyrehozza! :)
6/7 A kérdező kommentje:
Ma voltam szemesznel, valoban arpa. Viszont van meg egy kerdesem, igy meddig nem sminkelhetek? Amig teljesen el nem mulik? Vagy szempillaspiralt szabad?
2015. szept. 22. 16:10
7/7 anonim válasza:
Szerintem amíg el nem múlik, addig ne gyötörd sminkekkel a szemed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!