A Karneval című anime yaoi? Már régen végig néztem, de nem bírok rájönni, hogy miért az.
Figyelt kérdés
Tehát én azt hallottam az egyik ismerősömtől (aki imádja a yaoi-t) hogy Gareki teljesen bele volt zúgva Nai-ba meg minden és hogy a második évadban (amit nem tudom honnan szedett hiszen én nem láttam még hogy be lenne jelentve) majd ők összejönnek meg ilyesmik. Ez igaz? Vagy van valami köze a valósághoz? Vagy tök hülyeség az egész? Valaki elmagyarázná?2015. jún. 26. 23:59
1/4 anonim válasza:
Szia! Én csak az első pár részt néztem meg az animéből, mert nem fogott meg annyira. De én nem gondolom, hogy yaoi lenne, sőt utána is néztem, és nem sorolták ebbe a műfajba. A 2. évadról itt egy link, mi szerint nincs nekik tervbe, hogy készítenének még egy évadot, de (ha jól fordítottam) talán újra készítenek? Itt a link: [link]
Remélem tudtam egy kicsit segíteni!
2/4 anonim válasza:
Se az anime, se a manga nincs yaoi kategóriába sorolva, de még shounen aiba se. Maximum fanok képzeletének szüleménye lehetnek az ilyen párosítások. Maximum doujinshi mangákban, fanartok, fanfictionok formájában találkozhat még velük.
Második évadról én se tudok, de a manga még mindig fut, szóval lehet rá esélye (már ha elég bevételt tud produkálni).
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat így most már minden érthető. ^^
2015. jún. 27. 16:51
4/4 anonim válasza:
Yaoi az amiben 2 hímnemű szexel. Ha ebben nincs olyan akkor nem az. Még egy csók sem számít yaoinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!