Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Kinek volt már szivárványhárty...

Kinek volt már szivárványhártya-gyulladása?

Figyelt kérdés
Kb másfél éve kis kihagyásokkal folyamatosan gyulladásban van a jobb szemem. Már több orvosnál jártam de az okot nem találják én meg már belefáradtam. A gyulladás miatt a látásom is rossz, mindig fáj, piros. Akinek volt mi volt az oka és miket néztek? Bármilyen apró nyom jó lehet ahol elindulhatok mert már a dokikra nem nagyon számíthatok ahogy elnézem. Zárójelben megjegyzem hogy nem a pénzen múlt de már nem szívesen adok ezeknek mert minek. :(
2015. aug. 30. 21:52
1 2
 11/18 luciferko ***** válasza:

Kedves kérdező!

A májunk termeli a vért, összegyüjti és éjjel 1-3 óraközött intenzíven méregtelenít. Ezt az életed során eltöltött napok mindegyikében végrehajtja. Mivel a vér a fő tevékenységi anyaga, ennek továbbítása az érrendszeren keresztül történik. Az ér minden szív dobbanásnál kitágul -összehúzódik. Ezt óránként 4000x megteszi. A SZEMÜNKBEN ezt a vérellátást hajszálereken kell végrehajtania, mellyek rugalmassága egy bizonyos kor UTÁN, már nem is rualmas és úgy mondják "ÁTERESZT" (lásd érmintázatok a végtagjainkon) Haa ez a szemben ér utól minket, (akár egy szeretett állat közreműködésével) a legmodernebb eszközökkel sem lehet kimutatni.

Az érrel kapcsolatban nekem 43 évesen szív problémám volt, de propolíszos, virágporos méz szedésével (3 évig) úgy ahogy, lassan rendbe jött. Javasolom keresd ki a stop oldalon a "VIRÁGPOR" témát és döntsd el élsz e a teremtő gyógyító eszközével, de TÜRELEM ÉS IDŐ kell hozzá.

2015. aug. 30. 23:46
 12/18 anonim ***** válasza:
hiába vagy természetpárti, ha pl babézia, parazita, gomba stb. jutott be a karmolással a szemedbe, amit a szteroid csak tünetmentesség tesz, majd szépen újra elszaporodik.
2015. aug. 31. 00:44
 13/18 A kérdező kommentje:
Hiába vagyok természetpárti azt írtam, hogy ez esetben kellenek a gyógyszerek. Egy másik válaszolónak írtam ezt de ez most nem jön szóba. Természetes, hogy kezelés kell most de hiába ha nem találják a kiváltó okot.
2015. aug. 31. 08:09
 14/18 anonim ***** válasza:
akkor marad a találgatás. Helyedben levofloxacinnal elkezdeném a lövöldözést
2015. aug. 31. 13:37
 15/18 luciferko ***** válasza:

Kedves EMBERTÁRSAM!

Végső kétségbe eséseddel egy újabban ajánlott antibiotikuhoz fordulsz segítségért. Jómagam, innen az ismeretlenből csak hablatyolhatok, de széleskörű, alapos tájékoztatás nélkül nem tudom elfogadhatóan megindokolni a véleményemet.

Már 12 éve KOMOLYAN foglalkozom a keleti gyógyászattal (nem termék ajánlattal, de szükség esetén ezt is érintve)

tehát TANULOM a témát. A csoport ahol a meridián tornát űzzük és hallgatják előadásaimat, élvezik is a felvett TUDÁSUK gyakorlati hasznát.

Ha már antibiotikum, ajánlanám az EZÜST KOLLOIDOT, mely 650 baktérium , vírus, gomba stb. elpusztításában fémjelzett. Jómagam már hosszú évek óta használom ha jött a vírus korszak az iskolában ahol tanítottam nyugdíjasként 16 évet és virus ügyben nem voltam beteg.

A 80 évem azért más ügyekben beleszólt életvitelembe.

Ha alkalmazod, ne várj gyors javulást, mivel az ION méretű "ötkilences" tisztaságú ezüst szemcsék a 650 kórokozó életfeltételét biztosító E N Z I M E T blokkolják. Tehát semmilyen mellékhatása nincs a szervezetedre, pláne a vastagbél baktérium kolloniájára.

Egy hónapi fogyasztás után tarts pihenőt és évente max. 3 alkalommal használd!

Üdv: Feribá

2015. aug. 31. 21:05
 16/18 anonim válasza:
megoldódott a probléma? kiderült valami a gyulladással kapcsolatban?
2021. márc. 12. 17:59
 17/18 anonymus75 válasza:
Szia! Hogy vagy azóta? Nálunk a lányomnál (20) diagnosztizálták ezt az ügyeleten, ma megyünk szemorvoshoz, de jó volna többet tudni erről a dologról, mert gyakorlatilag minden cikk (az a kevés) a végletekről szól. Baromira aggódok, hogy majd újra előjön nála is később, ha most el is múlik, bár még nagyon gyulladt neki.
2021. ápr. 12. 11:43
 18/18 anonim válasza:
Hogy van azóta a szemed? Meggyógyult?
2023. márc. 3. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!