Kinek volt már szivárványhártya-gyulladása?
Kedves kérdező!
A májunk termeli a vért, összegyüjti és éjjel 1-3 óraközött intenzíven méregtelenít. Ezt az életed során eltöltött napok mindegyikében végrehajtja. Mivel a vér a fő tevékenységi anyaga, ennek továbbítása az érrendszeren keresztül történik. Az ér minden szív dobbanásnál kitágul -összehúzódik. Ezt óránként 4000x megteszi. A SZEMÜNKBEN ezt a vérellátást hajszálereken kell végrehajtania, mellyek rugalmassága egy bizonyos kor UTÁN, már nem is rualmas és úgy mondják "ÁTERESZT" (lásd érmintázatok a végtagjainkon) Haa ez a szemben ér utól minket, (akár egy szeretett állat közreműködésével) a legmodernebb eszközökkel sem lehet kimutatni.
Az érrel kapcsolatban nekem 43 évesen szív problémám volt, de propolíszos, virágporos méz szedésével (3 évig) úgy ahogy, lassan rendbe jött. Javasolom keresd ki a stop oldalon a "VIRÁGPOR" témát és döntsd el élsz e a teremtő gyógyító eszközével, de TÜRELEM ÉS IDŐ kell hozzá.
Kedves EMBERTÁRSAM!
Végső kétségbe eséseddel egy újabban ajánlott antibiotikuhoz fordulsz segítségért. Jómagam, innen az ismeretlenből csak hablatyolhatok, de széleskörű, alapos tájékoztatás nélkül nem tudom elfogadhatóan megindokolni a véleményemet.
Már 12 éve KOMOLYAN foglalkozom a keleti gyógyászattal (nem termék ajánlattal, de szükség esetén ezt is érintve)
tehát TANULOM a témát. A csoport ahol a meridián tornát űzzük és hallgatják előadásaimat, élvezik is a felvett TUDÁSUK gyakorlati hasznát.
Ha már antibiotikum, ajánlanám az EZÜST KOLLOIDOT, mely 650 baktérium , vírus, gomba stb. elpusztításában fémjelzett. Jómagam már hosszú évek óta használom ha jött a vírus korszak az iskolában ahol tanítottam nyugdíjasként 16 évet és virus ügyben nem voltam beteg.
A 80 évem azért más ügyekben beleszólt életvitelembe.
Ha alkalmazod, ne várj gyors javulást, mivel az ION méretű "ötkilences" tisztaságú ezüst szemcsék a 650 kórokozó életfeltételét biztosító E N Z I M E T blokkolják. Tehát semmilyen mellékhatása nincs a szervezetedre, pláne a vastagbél baktérium kolloniájára.
Egy hónapi fogyasztás után tarts pihenőt és évente max. 3 alkalommal használd!
Üdv: Feribá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!