Szerintetek mikor legyen kontaktlencsém?
Szia. Szerintem beszeld meg a szuleiddel es ha megengedik, akkor mar most probald ki. Nekem most lesz, mert nekem szemuvegben mar egyaltalan nem megy a sport. Menj el egy orvoshoz, ott mindent elmondanak, melyik a legmegfelelobb neked. :) Sok sikert.
15/l
a lanyom 10 eves volt amikor elkezdett lencset hordani.
vizben mondjuk nem szerencses, plane elovizben.
Van most ilyen akció, hogy lencse kezdőcsomag, olcsón megkapod, ingyen vizsgálattal, folyadékkal, mindennel.
Lehet lencséd csak napi cserés vagy kéthetes legyen!
A kontaktlencsével viszont nem szabad játszani, tehát majd nagyon kell arra figyelni hogy pontosan betartsd a használati szabályokat, mint pl kézmosás, folyadék csere.
Én első körben neked a napi lencsét javasolnám, mivel fiatal vagy, azzal megtanulod, hogyan kell rárakni a szemedre illetve levenni, meg igazándiból a napi lencse van alkalmi viseletre.
Illetve a strandra. Oda kicsit veszélyes lencsében menni mert a víz lemoshatja a szemedről valamint ferőzéseket is össze lehet szedni, de lehet. Oda mindenképpen napi lencsében, mert azt ha kimossa a víz, az nem akkora veszteség, illetve strand után rögtön el is kell dobni.
Hogy mikor kezdesz el lencsézni: szerintem bármikor amikor kedved van hozzá :) (mondjuk anyagiakban kicsit húzósabb a lencse)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!