Drága ennyiért? (kontaktlencse)
Figyelt kérdés
4500 ft egy hónapos kontaktlencse
megéri szerintetek?
ti mennyiért veszitek?
2015. aug. 11. 20:04
1/6 anonim válasza:
Ez így nem infó. Darabja, párja, 3 darab, 6 darab ennyi? Milyen fajta? Szférikus, multifokális, tórikus?
Felmész a netre, beírod a pontos típust és megnézed webáruházakban mennyibe kerül, plusz oda van írva sok helyen az optikai körülbelüli ár is. Ebből megtudod, hogy drága, vagy nem.
Ha a kezdőcsomag ennyi, az kb reális. Szoktak adni folyadékot, benne van a vizsgálat, a kontroll, a betanítás meg persze a próbalencse is, de az ingyen van, a többi szolgáltatásért fizetsz.
2/6 A kérdező kommentje:
igen pontatlan voltam elnézést. 4500 ft két pár szememre havonta és egy évig ennyi. tórikus lencséről lenne szó.
2015. aug. 11. 20:24
3/6 anonim válasza:
8-10 ezer körül veszek egy dobozzal, amiben hat db van, és kéthetente kell kidobni, szóval havonta 6-7 ezer forintra jön ki nekem.
4/6 anonim válasza:
Nekem havonta a lencse max 1500ft-ra jön ki, és akkor már nagyot kerekítettem. Eredeti, boltból vett.
5/6 anonim válasza:
Lencse és lencse között különbség van, a legjobbak általában drágábbak. Nekem is volt olcsó, de száraz volt a szemem, és eresedni kezdett a szaruhártyám, mert nem eresztett át elég oxigént.
6/6 PPeePPiiTTaa válasza:
A tórikus kontaktlencsék mindig drágábbak mint a nem tórikusak!!
nekem a biofinity 1doboz tórikus- 1 doboz nem tórikus = 30e forint kedvezménnyel fél évre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!