Kontaktlencsében aludtam tegnap este. Lehet-e baja a szememnek?
Figyelt kérdés
Lassan egy éve hordom, de most fordult elő velem először.2008. szept. 4. 18:30
1/4 A kérdező kommentje:
És hordhatom-e tovább a lencsét ennek ellenére?
2008. szept. 4. 18:31
2/4 anonim válasza:
Nem lesz tőle semmi bajod, én már többször is elaludtam benne. Ma mindenesetre szerinted ne tedd be, vagy minél korábban vedd ki, hogy tudjon "szellőzni" a szemed.
3/4 anonim válasza:
Nem lesz bajod, ha egyszer-egyszer így alszol el. De ma tényleg minél előbb vedd ki, mert ha sokáig hagyod, akkor be is gyulladhat a szemed.
4/4 anonim válasza:
Nem lesz semmi baj, ha meg lenne, azt már észrevetted volna, pl. csupa vérágas stb. :) Velem már előfordult egyszer, de elég ramaty érzés volt utána. Próbáld meg nem elfelejteni kivenni, mert legrosszabb esetben be is gyulladhat a szemed, vagy úgy fekszel, hogy begyűrődik a lencse (ha lágy), vagy jól megszúr (ha merev).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!