Mennyibe kerülegy kontaklencse?
Figyelt kérdés
0.5-ös a látásromlásom és nem szeretem a szemüveget mennyi egy kontaklencse hamég sose volt?
mennyi az a tisztitó folyadék amivel takaritani kell?
14évesen be tudom rakosgatni vagy várjak vele?
2008. szept. 4. 17:21
11/11 anonim válasza:
Én kb. 2 hete kezdtem el kontaktlencsét hordani (16 vagyok), és az eddigi tapasztalataim nagyon jók. Egyébként van lehetőség elég sok helyen egy hónapig ingyenes kipróbálásra, ekkor eldöntheted, hogy akarod-e majd tovább hordani vagy sem. Nekem a szemvizsgálat ingyenes volt, és a lencse félévente 22ezer forint havi lencse, azaz elég havonta kicserélni, de nem árt hetente tisztítani, de az 3-4ezer forinttal olcsóbb, amit minden nap ki kell venned. A tisztítófolyadék 3-5ezer forintba kerül, de ez egy fél évre is elegendő (amúgy is fél év után ki ki kell önteni általában). A berakás kicsit nehézkesen ment az első 2-3 alkalommal, utána már gond nélkül ment. Első pár napban nekem eléggé fájt a szemem tőle, nem tudom szokványos-e, de nekem teljesen elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!