Mit tudnék tenni?
Sziasztok, van egy problémám kb 1 hónapja vettem a VisionExpress-ben szemüveget...
Sajnos nagyon becsillan, vissza vittem azt mondták, hogy 1 vagy 2 hét el kell küldeniük kivizsgálásra...
Hogy lehetne nélkülözni 2 hétig a szemüveget? (sajnos távol látásra kell -2,5 szemüveg)
Gondolom ők "pót szemüveget" nem adnak...
-2 ről váltottam de pénz hiány miatt vittem a régi keretet.
-1.25 ös van de sztem az már nagyon rossz lenne (vagy mennyire tenne jót a látásnak
megértelek én is voltam hasonló helyzetben...én kaptam próba kontaktlencsét és szerencsére kihúztam azt a pár napot vele (igaz én csak 4-5napig voltam a szemüvegem nélkül és a lencse ára se olcsó sajnos)
esetleg nem tudsz te is kérni egy pár db kontaktlencsét? VisionExpressben tuti van, szóval ha tudod használni talán ez a legjobb megoldás
5# megpróbálok
Max elhajtanak...
De úgy vissza kérném a pénzem...
Nah azt mondták, hogy kérhetek próba lencsét, de ha nem csináltatok utána ki kell fizetnem 5ezret...
Elmennek ezek a gcibe... szart adnak nincs helyettes szemüveg, pénzt vissza nem adnak, nevetséges...
Én bezáratnám LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!