Webes kontaktlencse vételnél számít hogy milyen márkát veszek?
Figyelt kérdés
Biofinity, Air Optix, PureVision meg még egy csomó, van lényeges különbség közöttük?2015. jún. 25. 22:11
1/4 anonim válasza:
Számít.
Én nem neten vettem hanem boltban ahol kipróbálhattam két típust az egyik tökéletes volt a másiktól viszont úgy éreztem szétég a szemem. Ne neten rendelj próbáld ki mindenképp előtte mi a jó neked.
2/4 anonim válasza:
Igazából az oxigén áteresztő képessége és a nedvesség tartalma számít, de mindig kell előtte próbalencsézni.
3/4 anonim válasza:
Persze hogy számít. Csak olyan lencsét szabad venni, amit előtte szakember már illesztett a szemedre, bevált és használtad már.
4/4 Vaseline válasza:
Air Optix Night & Day Aqua-t használtam sokáig AOSEPT ápolóval kombinálva. Alaposan túl lehet hordani. . .
Ha már volt lencséd, akkor nyugodtan rendelhetsz a weben keresztül, de a lényeges paraméterek stimmeljenek. Ja, és ez a lencse elég vékony, nem lehet érezni szinte egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!