Nap (szem) szemüveg kínából?
Itt egy napszem-szemüveg szerintetek jó lehet? kb 3e és minuszos...
Itthon kb 50e egy ilyen...
Nektek mi a vélemenyetek?
Illetve kínába is ugyan az a rendszer mint itt ugye, (nekem most -2,5 kéne, csak ne hogy az ottani rendszer szerint az minusz 3 nak felelne meg)
Mármint nem 10 dolcsiért nyilván, hanem kicsit többért.
Neked nem gyanús amúgy a dioptriás szemüveg 2000 ft-ért? Feltennéd a szemedre, úgy, hogy nem neked készült?
"Ennyi pénzből itt is kapsz ilyet optikában, azzal tisztában vagy, ugye?"
Napszem-szemüveget itthon nem kapsz még 10ezerért sem...
Hát... nem tudom, annyira azért ne legyél fillérb*szó, hogy kínai neten rendelős dioptriás cuccot rendelsz. A szemüveg gyógyászati segédeszköznek minősül, ilyet nem veszünk csak úgy, mint egy pólót, vagy nyakláncot. A szemed világáról van szó, az nem játék.
Nekem a Válság szemüvegdiszkontban kínálták 11ért, mondjuk én fényre sötétedő szemüveget csináltattam a végén, és nagyon elégedett voltam.
Optikában árulják, szemüvegre csíptethető, a szemüvegeddel megegyező alakú színezett lencse.
Ilyen:
Az orrnyeregnél kell rácsíptetni a dioptriás szemüvegedre. Ez tényleg olcsó megoldás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!