Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Számítógép előtt töltött napi...

ThisIsMyName kérdése:

Számítógép előtt töltött napi 8 órától lehet ez?

Figyelt kérdés

Pár hete a bal szememmel úgy látok, mint amikor belenézünk a fénybe aztán elnézünk másfelé...

Kicsit homályosan és megmagyarázhatatlan "fényesen". Máshogy nem tudom elmagyarázni.

Csak a bal szemem ilyen. Szemüveges vagyok és a két szemem eltérő. Egyik plusszos a másik pedig minuszos.

Ez a monitor bámulásától van, vagy csak romlik a szemem, esetleg más? Volt veletek ilyen?

2015. máj. 20. 13:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, a számítógéptöl lehet. Kérj 3óraután szünetet 5-10oercet mert ha szemüveges vagy akk se tesz jót
2015. máj. 20. 14:00
 2/6 anonim ***** válasza:

És a bal szemed rövidlátó vagy távollátó?

Mivel néhányan olvasószemüveggel nézzük a monitort, azért vagyok kíváncsi erre.

2015. máj. 20. 14:06
 3/6 A kérdező kommentje:

Leginkább sehová sem látó, de egyébként rövidlátó.

Olvasószemüveget ritkán hordok. A normál, szemüvegemmel nézem a monitort.

2015. máj. 20. 14:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálunk óránként 10 perc szünet kötelező volt, ilyenkor mást kellett csinálni, minden évben elmondták munkavédelmi oktatáson is. Ezt persze helye válogatja, de azért érdemes megfogadni. Ott még szemüveget is csináltattak a hosszú időt monitor előtt töltőknek, szóval komolyan vették.
2015. máj. 20. 14:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Irány a szemorvos, minél hamarabb! Majd ő eldönti, hogy mitől van a probléma.
2015. máj. 20. 14:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, teszek valamit az ügy érdekében.
2015. máj. 20. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!