Kemény bőr alatti csomó a szemöldök alatt?
Holnap lesz 2 hete, hogy testnevelés órán összefejeltem az osztálytársammal, a szemöldököm alatti rész, egyből bedagadt, és a védőnő javaslatára, nyomtam a következő 5 órán, vizes zsebkendővel, ezért estére teljesen bevérzett a szemhéjam, és a kötőhártyám is. Elmentünk orvoshoz, a szemész meg ultrahangozta a szemhéjam mondta, hogy nem történt semmi, ez természetes ha ütés éri. Most már nincs meg a "monokli" és a kötöhártyámból is felszívódott a vér, de a szemöldököm alatt, ha felhúzom a szemöldököm, akkor egy ilyen kemény csomó szerű rész érezhető.
Nem tudom mi lehet az, amikor összefejeltünk, akkor picit fájt a fejem, de utána nem. 2 napja kezdtem el aggódni rajta, azóta folyton tapintgatom, és arra gondolok, szóval beképzelem szinte hogy fáj a fejem. (Ráadásul a bölcsességfogam is az utolsó 2 napban kezdett picit kinőni, mára alábbhagyott..)
Tippek mi lehet a csomószerűség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!