Darázscsípés szemhéj és szemöldök alatt?
1 órája megcsípett egy darázs ezen a helyen és fel van dagadva a szemhéjam. Tettem rá svédcseppet és jeget, kalcium-pezsgőtablettát vettem be, majd később kalciumot is. Valami gyógyfű vagy ellátás?
46/F
Utolsó a számból vetted ki a szót :D
Google a barátod,nem? :)
Egyébként tudod egy jó házi fertőtlenítőt amitől enyhülhet vagy meg is gyógyulhat.(nem próbáltam még ki szóval saját felelősségre csináld)
3-at tudok.
(1.:Egy kötényre jéghideg víz,és borogasd fél órán át vagy amég nem érzed hogy jobb lenne..
(2.:Vegyél be kálciumot.Általában minden patikába vagy gyógyszertárba megtalálod őket,de kérj segítséget a házi orvosodtól vagy a szüleidtől vagy akárkitől.
(3.:Ecetes kötés..Kötényre egy kis ecet,rá meleg vizet hogy leöblítse az ecet nagy részét és tedd a SZEMÖLDÖKÖDRE!!! nehogy a szemedbe!!!
Ja és tudok még egyet még :) Huu. elfelejtettem :D Majd leirom ha eszembe jut,bocsi... túl gyorsan akartam leírni :D
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!