Van itt valakinek fúrt szemüvegkerete? Ha igen, milyen, nem nagyon érzékeny? Nem törik könnyen?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm!2015. márc. 26. 16:14
11/18 anonim válasza:
Nem, én az első válaszoló vagyok.
Amúgy nem lazulnak sűrűn, az egyik szemüvegem 2005-ös és most lazult ki, de a szárain levő, nem a lencsében levő csavar, azok stabilak.
12/18 anonim válasza:
A vékonyítottat akkor ajánlják, ha már nagyobb diptria kell, hogy ne legyen olyan ronda vastag a lencse.
13/18 A kérdező kommentje:
Ja,pont ellenkezőleg,mint,ahogy én gondoltam.Értem.Köszi,még egyszer!
2015. márc. 27. 09:19
14/18 anonim válasza:
Azt tudja valaki, hogy miért ilyen kicsik a szemüvegek? Miért nincsenek akkorák és olyan alakúak, mint a napszemüveg? Borzasztó zavaró például, amikor a fél látómező "kilóg", ott homályosabb, ráadásul a ha az ember a fejét forgatja a két kép nem egyformán forog, hanem egymástól elcsúszva, ami zavaró. Vagy pl a fényre sötétedő lencsénél szépen kitágul a pupilla, aztán meg a centis réseken jól rásüt nap, biztos, hogy nem tesz jót neki. Csak ezek az apró, keskeny okoska szemüvegek vannak, semmi dizájn vagy valami.
15/18 anonim válasza:
Én kezdtem a csavarkikopós témát :) Sok év után kezdtek meglazulni - nekem is a szár csavarjai ilyenek, nem a lencséknél lévők -, ha van otthon apró (műszerész) csavarhúzód, nem kell optikába szaladgálni vele. Csak annyiban zavaró, hogy ha meglazul a csavar, csúszkálni kezd a szemüveg az orromon. Vékonyított műanyag lencsém van, tudtommal üvegből nem is készítenek keret nélküli szemüveget, mert szétpattanna. Egyébként többnyire vékonyítják a lencsét, mert keret nélkül nagyon feltűnő, ha "szódásüveget" hordasz.
16/18 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm szépen! :)
2015. márc. 27. 22:23
17/18 anonim válasza:
Kérdezz nyugodtan, pont ezért van ez az oldal. Nekem két fúrt keretem van, nem mondhatnám hogy különösen vigyázok rájuk, az egyik például több napos hányattatás után került elő tok nélkül (!) a kamasz(!) fiam hátizsákjából és kutya baja sincsen. De az optikus nagyon le akart beszélni róla, azt mondta hogy csak annak ajánlja, akinek már volt fúrt kerete. Gondolom, van aki azzal születik :D
Szóval ne félj tőle!
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2015. ápr. 15. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!