Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Van itt valakinek fúrt szemüve...

Van itt valakinek fúrt szemüvegkerete? Ha igen, milyen, nem nagyon érzékeny? Nem törik könnyen?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm!
2015. márc. 26. 16:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nekem kettő is van, pár éve megvan, még nem lett baja, óvatosabban kell le és felvenni, mint a keretest, de én sokkal jobban szeretem, mert nem zavar a keret.
2015. márc. 26. 16:17
 2/18 A kérdező kommentje:

Áh,köszönöm szépen!:) Igen,én is azért szeretnék olyat,meg azért is,hogy ugye kevésbé látszik.Egyébként,nem tudod véletlenül,hogy ezeket rövidebb időre tervezik,vagy akkor végül is hasonló tartósságúak,ha vigyázunk rá?

Előre is köszi!

2015. márc. 26. 16:23
 3/18 anonim ***** válasza:
Vigyázni kell rá, mint mindenre, akkor tizenévig is elkísér. Nekem másmilyen még nem volt, így összehasonlítási alapom nincs, de egyetlen karc nincs rajta, csak a csavarok koptak ki. Nem kell dobálni, egy kézzel nem szabad levenni-lerántani (legfeljebb úgy, hogy az orr-részt fogod meg), hogy ne feszüljön meg, törni nem nagyon tud, hacsak rá nem lépsz.
2015. márc. 26. 18:44
 4/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ismét!
2015. márc. 26. 23:49
 5/18 A kérdező kommentje:
Még annyit kérdezhetek(ne haragudj a sok kérdésért,csak ma megyek valószínű csináltatni),hogy ezt máshol is olvastam,hogy kilazulhatnak ebben a fajtában a csavarok,hogy akkor mindig optikushoz kell vinni ,hogy meghúzzák,ugye? Ugyanoda,ahol vetted,vagy lehet bárhová?Ezért fizetni kell?
2015. márc. 27. 08:34
 6/18 A kérdező kommentje:
ja ,és tényleg az utolsó bocsánat,hogy neked műanyag lencsés? Mert azt olvastam,hogy akkor úgy nem törhet el,ha meg üveg,akkor könnyebben.De most olvastam,hogy írtad,hogy nem könnyen törik,bocsi.
2015. márc. 27. 08:36
 7/18 anonim ***** válasza:
Nekem vékonyított üveglencsém van, az egyik már 10 éves és semmi baja, a csavarok sem lazultak ki.
2015. márc. 27. 08:42
 8/18 anonim ***** válasza:
Vittem már be másik szemüvegemet máshová is meglazult csavar miatt, meginálták azonnal és nem kellett érte fizetni semmit.
2015. márc. 27. 08:44
 9/18 A kérdező kommentje:

Bocsi,Te most az ugyanaz a válaszoló vagy? :)

De azt írtad,hogy kikoptak,nem? Bocsi az értetlenkedésért...Amúgy,azt hiszem,nekem is vékonyított lesz,mert kevés a dioptriám,vagy nem tudom,hogy ez ettől függ-e..

2015. márc. 27. 08:45
 10/18 A kérdező kommentje:

Ja,akkor Te vagy,okés. :)

Köszönöm szépen! Sűrűn lazul meg,egyébként? Esküszöm,hogy ez az utolsó kérdés.

2015. márc. 27. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!