Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Csukló sérülésre ízületvédő?

Csukló sérülésre ízületvédő?

Figyelt kérdés
Tegnap focimeccsen ráestem a jobb csuklómra. Elmentünk kórházba ahol azt mondták, hogy nincs eltörve, de erősen megvan zúzódva és szerintem a szalagok is sérültek (tegnap este nagyon be volt dagadva). Szeretném, hogy minél előbb meggyógyuljon, ezért gondoltam ízületvédőre. Szerintetek fog segíteni? Melyiket ajánljátok? (Arthroxon, Heavy Duty, Nem Forte?)

2015. márc. 22. 11:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy sérültek a szalagok? Hacsak nem ugrál ki a helyéről vagy nem mozog rendellenesen akkor nincs szalagsérülés. A dagadás csak lágyrész sérülésre utal amit borogatni, kímélni kell és magától elmúlik.
2015. márc. 22. 12:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Jogos... nem tudom még sosem volt ilyen sérülésem. Szerinted erre szedjek ízületvédőt?
2015. márc. 22. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!