Az Acuvue Oasys lencsét ti mennyi ideig használjátok? Mire lehetne lecserélni?
Figyelt kérdés
Én 2 hétig szoktam, nem szeretem túlhordani (1 hónapig), de mivel így nagyon drága, a túlhordás helyett inkább lecserélném havi lencsére. Megyek optikába, nem random rendelem meg, de szerintetek mire lehetne lecserélni, hogy ne ötlet nélkül menjek oda az optikába? Az Air Optix Aquát már próbáltam, de nem volt az igazi. Mit ajánlanátok? Biofinty, Proclear, Purevision 2HD, Clear Comfort..?2015. márc. 22. 09:16
1/1 anonim válasza:
1-3 hónapig is hordom, mikor hogy, nem számolom, csak addig hordom amíg érzem hogy semmi gond vele. De egy idő után kiszárad. Nyaraláskor pl éjszaka sem vettem ki 1 hónapig. Azt is bírta. Jobb lencsét szerintem nem találsz.
A havi lencsék nem jobbak semmivel, sőt, sok van ami addig sem bírja mint a 2 hetes Acuvue. Ahogy a szemészem mondta, az Acuvue is havi lencse, mert a tulajdonságai ugyanolyanok. Csak épp több pénz keresnek vele ha ráírják hogy 2 hetes.
Ráadásul az Acuvue 8.4-és görbületű amit én használok, és nekem nem is jó más görbületű lencse. Szóval nincs nagy választék... ami van, Air Optix meg nem tudom mi a másik kettő, de azok még rosszabbak. Nem éri meg váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!